Toff-Art

BY ANJA TUINDER – VAN DISSELDORP

Al ruim 15 jaar maak ik met liefde vele foto’s in mijn Fotostudio Eye 4 You en fotografeer ik bij bedrijven voor projecten en in de bouw. Maar sinds 2020 is Art-Photography een nieuwe passie in mijn leven. Eerst onder de naam van Art4U en vanaf November 2021 officieel als Art-Gallery TOFF-ART.

Ideeën uitwerken, dingen die ik in mijn hoofd heb, omzetten tot mooie fotokunst! MAAR OOK VOORAL PERSOONLIJKE FOTOKUNST OP MAAT GEMAAKT!

Modellen uitnodigen, visagie, fotograferen en foto- nabewerking. Op pad om mooie zonsondergangen te fotograferen, of gebouwen, landschappen. En deze nadien te bewerken tot kunstplaat! Maar ook persoonlijk bedrijven fotograferen en met photoshop een mooie plaat realiseren! Eigen (bedrijfs)kunst!

Inkoop voor kunst aan de muur in hotels/vakantiewoningen/bedrijven is tevens mogelijk. Uiteraard dan met bulkkorting, maar ook de mogelijkheid tot het kopen van jouw exclusieve photo-art! Ik bewerk namelijk ook jouw eigen foto’s tot exclusieve fotokunst. Zo kan je van jouw eigen foto’s toffe kunst laten maken voor aan de muur.

ALLE WERKEN ZIJN OOK IN ANDERE MATERIALEN EN/OF ANDERE MATEN TE BESTELLEN! Informeer naar de mogelijkheden.

Ze worden geleverd in de beste kwaliteit zoals ze in kunst-gallery’s hangen, voorzien van een gallery aluminium hangframe!

*Prijzen zijn excl. 9 % btw

WELKOM OP DE WEBSITE VAN TOFF-ART!

Anja Tuinder Toff-Art contact opnemen

Alle teksten en foto’s op deze website zijn eigendom van Toff-Art kunstfotografie. Zonder voorafgaand schriftelijke toestemming mogen foto’s en teksten NIET worden gebruikt in welke vorm dan ook. Kopieren, publiceren, aanpassen is NIET toegestaan.