Vind u ondernemen makkelijk?…

Ik vind ondernemen niet altijd makkelijk… sterker nog, het is best moeilijk….  

Je doet zo je best, maakt reclame, zet dingen op social media en tóch weinig volgers en/of klanten?! Pffff… zó herkenbaar! Iedere startende ondernemer maakt dit mee… Ik heb het ook allemaal meegemaakt toen ik net begon. Maar als je je hart volgt en doet waar je goed in bent en wat je daardoor ook leuk vind, kom je een heel eind! 😇 Stel je doelen en ga ervoor!

Vandaag bestaat mijn fotostudio al 12 1/2 jaar!! 😊🥳  Want naast mijn Art-Gallery heb ik dus al 12,5 jaar een eigen studio, iets waar ik stiekem best trots op ben. 🥰

Ik begon in mijn fotostudio met portretten, baby’s, gezinnen, bruiloften, etc en nu is mijn fotografie uitgegroeid tot professionele zakelijke fotografie. Bedrijfsreportages, Projectfotografie, corporate-shoots én niet te vergeten exclusieve fotokunst bij Toff-Art!

Ik wil nog heel veel jaartjes door met mijn passie uit oefenen! Dus heb je interesse in een mooie bedrijfsreportage, of projecten die jullie gerealiseerd hebben. Of wil je mooie kunst aan de muur van mijn online Art-Gallery, of juist eigen fotokunst! Neem gerust contact op en we gaan samen kijken naar jóuw eigen fotokunst!

anja@fotoeye4you.nl / anja@toff-art.nl

www.fotoeye4you.nl / www.toff-art.nl

#bedrijfsfotografie #project #projectfoto #corporate #corporateshoot #fotostudio #fotografie #zakelijk #zakelijkefotografie #kunst #kunstgalerie #kunstkopen #kunstaandemuur