Al die mooie inspiratie die je hebt uitgewerkt tot mooie exclusieve fotokunst wil je gaan verkopen? Maar ja, hoe?

Hier liep ik ook tegenaan nadat ik na jaren in mijn fotostudio gefotografeerd te hebben ook modellen ging uitnodigen en onderwerpen ging fotograferen om eigen fotokunst te maken. Dingen die ik in mijn hoofd had uitwerken tot exclusieve kunstplaten! Maar als je er dan vele hebt gemaakt, hoe ga je ze dan verkopen? Je kunt ze internationaal aanbieden, maar dat betekend ook dat je ze internationaal moet versturen. Is dit wat je wilt?

Zelf wilde ik ze plaatsen op een nieuwe website / Toff-Art ,waar al mijn werken voor exclusieve verkoop (max. 20 stuks) word aangeboden. Een online Art- Gallery, want tegenwoordig is zoveel online, waarom mijn fotokunst niet?! Maar na het (laten) maken van een website, moet je zorgen dat je vindbaar bent in google. Dit kan onder meer door een blog te schrijven. Als iemand daarnaar linkt is dat goed om jouw website te laten “ranken” in Google. Dus daar startte mijn blog-avontuur…

Ik ben erg benieuwd hoe jullie ervaring hiermee is?!